Heaven4Skin

 

Jak nakupovat

JAK NAKUPOVAT
DODACÍ A PLATEBNÍ METODA
REGISTRACE ZÁKAZNICKÉHO ÚČTU
OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ


Jak nakupovat

1. Nejprve si v našem e-shopu vyberte zboží, které byste chtěli nakoupit. Poté na stránce příslušného produktu zvolte požadované množství a klikněte na zelené tlačítko „Vložit do kufříku“. Před tím, než zboží vložíte do košíku, zkontrolujte, že předmětná položka je skladem. Informaci týkající se dostupnosti zboží naleznete v pravé horní části stránky hned pod uvedením výrobce.

Každé takto vybrané zboží se Vám automaticky uloží do Vašeho nákupního Kosmetického kufříku a Vy tak můžete plynule pokračovat v nákupu.

2. V okamžiku, kdy máte veškeré vybrané zboží vložené ve Vašem Kosmetickém kufříku, klikněte na odkaz „Kosmetický kufřík“ v pravém horním rohu obrazovky. Objeví se obsah Vašeho Kosmetického kufříku.

Na této stránce můžete upravovat množství jednotlivých položek, popřípadě některé položky vybraného zboží zcela vymazat. Pokud takto upravíte množství vybraného zboží, klikněte na červené tlačítko „Aktualizovat kosmetický kufřík“. Tato operace aktualizuje hodnotu zboží uloženého v Kosmetickém kufříku.

3. Poté zvolte požadovanou metodu dopravy a metodu platby. Více o dodacích a platebních metodách ZDE.

4. V dalším kroku budete vyzváni, abyste si zaregistrovali svůj zákaznický účet, případně se přihlásili ke svému již vytvořenému zákaznickému účtu. Existence zákaznického účtu je podmínkou pro nákup na e-shopu Heaven4skin.cz. Více o registraci ZDE.

5. V dalším kroku zkontrolujte svou objednávku a dodací údaje. Svou objednávku odešlete kliknutím na oranžové tlačítko „Potvrdit a závazně objednat“. Odesláním objednávky potvrzujete, že jste se seznámili s obchodními podmínkami a že s nimi souhlasíte.

6. V případě úspěšného odeslání objednávky Vám systém potvrdí její přijetí a toto potvrzení zašle na Vaši emailovou adresu.

Pokud Vám žádné potvrzení během pár minut nepřijde, byl tento email označen buď jako spam nebo objednávka neproběhla úspěšně. Ve druhém případě nás, prosím, kontaktujte.

 

DODACÍ A PLATEBNÍ METODY

Zboží standardně zasíláme v rámci České republiky prostřednictvím České pošty jako balík do ruky nebo kurýrní služby General Parcel. Na Slovensko balíky zasíláme pouze prostřednictvím služby General Parcel.

Uporňujeme, že doba úschovy balíku do ruky na poště je 7 dní.

U obou variant můžete zvolit jednu z následujících platebních metod:

1. DOBÍRKA
Pokud zvolíte dobírku, nemusíte se již o nic starat, za objednané zboží zaplatíte dopravci hotově při převzetí zboží. Tento způsob platby není dostupný pro zákazníky ze Slovenska.

2. BANKOVNÍ PŘEVOD
Pokud zvolíte bankovní převod, uhradíte objednané zboží převodem na náš bankovní účet. Zboží Vám odešleme po připsání částky na účet.  

Číslo účtu:                  1048911/2060 (IBAN: CZ9420600000000001048911)
SWIFT:                        CITFCZPPXXX
Variabilní symbol:     číslo objednávky
Konstantní symbol:  0008 

 

REGISTRACE ZÁKAZNICKÉHO ÚČTU

Existence zákaznického účtu je podmínkou pro nákup na e-shopu Heaven4skin.cz. Registrace je velmi jednoduchá a při dalších nákupech Vám ušetří čas, neboť již nebudete muset znovu vyplňovat všechny své kontaktní a doručovací údaje. Jako registrovaný zákazník můžete pod svým uživatelským jménem také přidávat hodnocení a komentáře k jednotlivým nabízeným produktům.

Pokud si chcete zaregistrovat svůj účet, zvolte si své uživatelské jméno a heslo, pod kterými se budete příště ke svému účtu přihlašovat. Tyto údaje budou pro případ, že byste je zapomněli, rovněž uvedeny v emailu potvrzujícím registraci na Heaven4skin.cz, který Vám bude automaticky zaslán na Vaši e-mailovou adresu ihned po dokončení registrace.

Do registračního formuláře dále doplňte své jméno a příjmení, e-mailovou adresu, telefonní číslo, fakturační a doručovací adresu (pokud jsou odlišné). Vyplňte také, zda máte zájem odebírat novinky. Ostatní údaje jsou nepovinné a slouží nám pouze pro marketingové účely a zlepšování našich služeb.

Pokud si již nebudete přát mít u nás svůj zákaznický účet a budete jej chtít zrušit, kontaktujte nás na e-mailové adrese info@heaven4skin.cz. My Váš účet zrušíme a vymažeme veškeré Vaše osobní údaje, které jste nám v minulosti za účelem vyřízení objednávky poskytli.

 

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Veškeré údaje, které nám poskytnete, jsou zpracovávány a uchovávány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, a nebudou zveřejněny nebo poskytnuty třetí osobě. Výjimku tvoří pouze dopravce, kterému sdělíme výhradně údaje nezbytně nutné k řádnému doručení zboží do Vašich rukou.

Registrací na Heaven4skin.cz potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním Vašich osobních údajů pro účely obchodní činnosti Heaven4skin s.r.o.